Automate your Marketing
with Womplify




 
skoodeng's FotoPage

By: skoodeng photo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 20-Feb-2010 04:51 Email | Share | | Bookmark

 
Salam...Buat zana dan pasangan saya ucapkan selamat bertunang...semoga cita-cita kalian untuk berumah tangga akan disampaikan Allah.....terima kasih pada Zana kerana mempercayai skoodeng photography untuk mengabadikan kenangan di hari pertunanganya....Untuk majlis Perkahwinan Zana nanti....skoodeng ada menawarkan diskaun untuk pelangan yang berulang......so enjoyce.....



Wednesday, 10-Feb-2010 07:33 Email | Share | | Bookmark
AKU ADALAH AKU

aku


Tuesday, 9-Feb-2010 07:38 Email | Share | | Bookmark
foto perkahwinan Fara & Lek

lari2 anak
main belon heh
tengok apa tu farah
View all 4 photos...
Buat pasangan pengantin baru yang sangat sporting dan best...selamat pengantin baru aku ucapkan....farah dan lek korang memang best..majlis pun berjalan dengan lancar...walaupun lepas nikah aku kena ceramah ngan satu makcik pasai rokok...heheheh...betul kata mak cik tu....untuk tatapan Farah dan Lek...kali ni...aku try buat ala2 oldies......hanya untuk fotoppages ni....insya-allah album kalian dalam proses....apa2 nanti saya rojer......enjoyce...terima kasih kerana mempercayai skoodeng photography dalam merakamkan hari bahagia kalian......


zaidi warmo
019-6026168










Tuesday, 9-Feb-2010 06:56 Email | Share | | Bookmark
sufii & Alin

debaran
keyakinan
gementar
View all 4 photos...
salam...buat sahabatku sufii selamat pengantin baru aku ucapkan.....maaf atas sedikit kelewatan album atas sebab-sebab yang tak dapat dielakan...( anak demam beb..) seminggu lebih aku tak boleh mengadap editing atas keuzuran tu....apa-apa pun majlis telah berjalan dengan lancar dan meriah...memandangkan sufii ni seorang fotografer...ramaiah member-member yang membantu aku shoot majlis ni...terima kasih buat acong....sanol....aris...hussin...yang sama-sama memriahkan majlis ni.....to sufii..selamat pengantin baru....album anda akan menyusul tidak lama lagi..insya-allah....layan









Tuesday, 2-Feb-2010 04:28 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan dua beradik di Taman Medan

 
 
 
View all 6 photos...
Salam....syukur...akhirnya berjaya menyiapkan album untuk 2 pasangan yang cukup...romentik...insya-allah album akan sampai pada hari rabu....so enjoyce............


zaidi warmo
0196026168













[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net